נימול עקב עקירת שן בינה תחתונה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

14/09/2020 | 12:21 | מאת: סבינה

שלום דוקטור קצת לחוצה לגבי המצב אתמול עשיתי עקירת שן בינה תחתונה שקרובה לעצב עברו כבר 24 שעות ועדיין מרגישה נימול בשפה התחתונה ובצד אחד של הלשון האזור מאוד נפוח וקשה לי לפתוח את הפה האם זה יעבור לבד? או שאני צריכה לדבר עם המנתח? אם כן מתי? לתת לזה שבוע או לדבר ישר? עשיתי את העקירה בבית חולים תודה

קיים כנראה נזק קל לעצב שמקורו או בזריקת ההרדמה או מהעקירה. יש לקחת בדחיפות advil או תרופה מאותה משפחה ולהתייעץ בהקדם עם הרופא

14/09/2020 | 12:42 | מאת: סבינה

תודה רבה על התשובה המהירה לא כואב לי ברמה של לקחת אדויל או כל תרופה אחרת מהמשפחה השאלה האם כדאי להמתין טיפה או להתקשר ישר? האם יש משהו לעשות בנושא?

האדוויל נועד לטפל בנפיחות שאולי לוחצת על העצב ועלולה לגרום לנזק תמידי

14/09/2020 | 12:53 | מאת: סבינה

אפשר אופטלגין? קשה לי לבלוע כדורים

אופטלגין זה לכאב.אנחנו צריכים דחוף כדור נגד בצקת

14/09/2020 | 13:11 | מאת: סבינה

אוקי הולכת לקנות תודה

מנהל פורום רפואת שיניים