חתיכת בשר אחרי עקירה כירורגית

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

02/04/2020 | 10:05 | מאת: NOT_FOUND

אני שבוע אחרי עקירת שן בינה כירורגית יש לי מן חתיכת בשר ליד השן הטוחנת בצד של העקירה הרופא בדק אמר שזה תקין וייקח לזה זמן לעבור, יש איזה דרך לזרז את זה שיעבור? זה מפריע לי לצחצח שיניים זה ממש דבוק לשן חיצונית בצד של הלחי. זה בעצם גם הנפיחות היחידה שנשארה לי בפנים. בנוסף יש לי כאבים קלים ממש באוזן זה הגיוני עדיין? מציינת שאתמול הורדתי תפרים

אין דרך לטפל בשארית הבשר למעט לחתוך אותה. עם קצת סבלנות הכל יסתדר מעצמו וגם הכאב ואי הנוחות יעלמו

02/04/2020 | 16:02 | מאת: NOT_FOUND

היא לא תעלם אם הזמן?

סביר להניח שהיא תעלם עם הזמן

מנהל פורום רפואת שיניים