האם יתכן ששן בינה תמשיך לבקוע לאחר עקירה כירורגית?

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

25/03/2020 | 12:38 | מאת: לידור כהן

שלום רב, שמי לידור ואני בן 28. לפני כחודש וחצי עקרו לי שתי שיני בינה (שמאליות) בעקירה כירורגית. אתמול בערב הרגשתי בליטה מוזרה בצד הפנימי של החניכיים התחתונות (לכיוון הלשון) ממש מתחת למקום העקירה. ראש הבליטה הוא בגוון לבן וכאשר מיששתי עם האצבע המרקם הרגיש קשיח ולאא עצבים ממש כמו שן. הייתכן שמה שאני רואה זו בקיעה של שן? האם זה סיבוך שיכול לקרות לאחר עקירה כירורגית?

סביר להניח שזאת חתיכת עצם קטנה שהיתה בין שורשי השן ועכשיו מבצבצת. אין מקום לדאגה. אתה יכול לנסות להוציא את זה עם פינצטה או לגשת למרפאת שיניים שעושה עזרה ראשונה

מנהל פורום רפואת שיניים