תופעות לאחר עקירת שן בינה כלואה אתמול בבוקר

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

14/12/2018 | 20:15 | מאת: אורן

אתמול בבוקר עברתי עקירה של שן בינה כלואה בלסת התחתונה מצד ימין. הטיפול עבר בסדר. אני אוכל רק מהיום אוכל נוזלי וקר. אני עושה שטיפה של קורסידיל פעמיים ביום ומוסיף פעמיים שטיפה של מי מלח. בנוסף אני מקבל 3מוקסיפן 500 ליום כפול 7 הבעיה היחידה שהכאבים חזקים בעיקר בתנועות של הפה(במצב של חוסר תזוזה פחות) הלחי מאוד נפוחה ואני מתקשה מאוד בפתיחת הפה. אני מבין שזה טבעי. השאלה היא כמה זמן זה נמשך הכאבים הנפיחות וחוסר היכולת לפתוח את הלסתות? מתי אפשר לחזור לאכול? ומתי אפשר כבר לצחצח שיניים? (במקום העקירה ישנם תפרים שלדברי הרופא הם נמסים)

יש להפסיק מיידית את השטיפות למיניהן, זה גורם נזק ! יש לקחת שלוש פעמים ביום ADVIL ניתן לצחצח את השיניים בעדינות תוך יום יומיים הכל ישתפר

18/12/2018 | 00:32 | מאת: אורן

בהמשך לשאלה הקודמת... עברו 5 ימים מהעקירה. האם זה הגיוני שעדיין יש לי כאבים וקושי בפתיחת הלסתות וקיימת עדיין נפיחות? בנוסף גם מרגיש מידי פעם הפרשות שיוצאות ממקום העקירה והחוט תפירה(תפרים נמסים) כאילו לא מהודק לחניכיים ודי חופשי בפה. האם כל מה שאני מתאר תקין? בנוסף האם מותר בצחצוח השיניים לצחצח גם את איזור העקירה עצמו או עדיין לא?

מנהל פורום רפואת שיניים