עקירות שיניים ללא שימוש האדרנלין

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

28/10/2018 | 17:19 | מאת: נטלי

שלום רב, 1.האם ניתן לעקור שיניים (עקירה רגילה ועקירה כירורגית) עם הרדמה ללא אדרנלין? 2. האם ניתן לעקור שן בינה עקירה כירורגית ללא אדרנלין? 3. האם ניתן לעשות שתלים עם זריקה ללא אדרנלין? 4.מה ההבדל בעצם בין עקירה כירורגית ועקירה רגילה? אני שואלת מכיוון שסובלת מהפרעות קצב ואסור לי זריקות עם אדרנלין מצד שני הייתי אצל כמה רופאי שיניים שאמרו אין דבר כזה מאחר ואדרנלין מונע דימום ואולי כן ישתמשו. כך שאני סובלת ולא יודעת מה לעשות, תקועה בין הפטיש לסדן, והזמן עובר... האם זה כל כך בעייתי ואין שום דרך לעקור בלי אדרנלין? אודה לתשובותיך ועצתך

בעיקרון ניתן בהחלט לבצע כירורגיה גם עם זריקות הרדמה נטולות אדרנלין כמו כן ניתן להשתמש גם ב UBESTASIN במקום בלידוקאין עם אדרנלין

מנהל פורום רפואת שיניים