עקירת שן בינה תחתונה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

15/10/2018 | 02:21 | מאת: מאי

שלום עקרתי לפני 6 ימים שן בינה תחתונה. הכאבים החלו לחלוף אך אתמול התחזקו הכאבים בלילה בצורה בלתי רגילה לאחר שעישנתי מספר סיגריות. הכאבים היום המשיכו והתחזקו והם מקרינים לי על אודן ימין וגורמים ממש לתחושה שהאוזן עולה באש מרוב כאב. האם זה יכול להיות בעקבות העישון? והאם הגיוני כאבים כה חזקים כמעט שבוע לאחר העקירה תודה מראש

התופעה נקראת "מכתשית יבשה" או DRY SOCKET גשי לרופא שישים במקום העקירה תרופה שתרגיע

מנהל פורום רפואת שיניים