כאבים קלים לאחר סתימה לבנה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

14/01/2018 | 08:57 | מאת: רועי

לפני 4 ימים ביצעתי סתימה בשן 16, כשלטענת רופא השיניים מדובר בסתימה קטנה. מאז אותה סתימה אני חש בכאבים באיזור. אמנם הכאבים הם קלים ולא מפריעים לי בתפקוד היומי או באכילה, אך לא הרגשתי את הכאבים האלה או כאב כלשהו לפני הסתימה. אם זה משנה, בסוף אוגוסט ביצעתי עקירה של שן בינה באיזור סמוך לסתימה (צד ימין למעלה). האם לדעתך מדובר במשהו זמני? או שיש צורך לחזור לרופא?

זאת כנראה רגישות זמנית אחרי הטיפול סביר להניח שתוך שבוע/שבועיים הכל יחלוף

מנהל פורום רפואת שיניים