שאלה כאבים בפנים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

01/12/2017 | 14:22 | מאת: לחוצה

שלום, יש לי כאבים בצד שמאל של הפה אבל לא כאבי שיניים רגילים. כאב בפנים. הייתי אצל רופא שיניים אתמול והוא אמר שאין לי בעיה בשיניים והוא לא הבין ממה זה יכול להיות. בהצהרת בריאות שמילאתי (אין לי רופא שיניים קבוע...) כתבתי על גידול שפיר שיש לי ליד עצב הראיה. והרופא קרא את זה והוא אמר לי שממש יכול להיות קשר לכאבים שאני מרגישה כי זה קרוב לעצב השלישי שאחראי על הפנים ויכול להיות שזה לוחץ ובגלל זה הכאבים. מיותר להגיד שזה די הלחיץ אותי (כי יש לי כאבי ראש נוראיים בתקופה האחרונה, נהייתי גם פוזלת, לא יודעת אם קשור לגידול). מצאו לי את זה לפני שנה ועוד שבועיים יש לי MRI לראות אם הגידול גדל או מזיק אם כן אצטרך להסיר אותו בניתוח. עד אתמול הייתי אופטימית שלא אצטרך ניתוח והרופא של אתמול פשוט הלחיץ אותי בתגובה שלו. רציתי לשאול האם הגיוני מה שהרופא אמר? נתקלת בזה מנסיונך? הייתי רוצה ללכת לחוות דעת נוספת אבל עד בדיקת ה MRI לא יהיה לי זמן.. אוכל לשלוח לך צילום שעשיתי ותאמר לי אם באמת אין שום בעיה "רגילה"? אני זקוקה לתשובה... אם משהו לא ברור אודה לך אם תשאל ואענה פרטים חסרים... תודה!

01/12/2017 | 16:02 | מאת: לחוצה

http://www.interload.co.il/upload/792151.png תנסה בבקשה להכנס לקישור הזה.. ניסיתי להעלות תמונה.. לא יודעת אם יצליח. תודה!

לאחר שהסתכלתי על הצילום הפנורמי שלך , על פניו אני לא רואה בעיה בשיניים, למעט שיני בינה כלואות. יתכן ולשן כלואה יש קשר לכאב לא מוסבר אבל זה לא קשור לפזילה שהופיעה. יש להתיעץ עם נוירולוג ולהמתין לתוצאות ההדמיה שאת עומדת לעבור

02/12/2017 | 17:52 | מאת: לחוצה

תודה על התשובה ועל זה שהסתכלת על הצילום. בעניין שיני הבינה הכלואות שהזכרת- רופא השיניים אמר שהן לא אמורות לגרום לכאב כי הם בגודל מלא ולא בתהליך גדילה. לפי דבריך הן כן יכולות לגרום את הכאב שאני מתארת? והפתרון זה פשוט לעקור אצל מומחה פה ולסת? גם ככה יש לי עוד תסמינים אז אני לא יודעת אפילו למה משנה לי אם הכאב בפנים קשור לגידול או לא... פשוט מפחדת מניתוח מח.

היות וקשה לי להאמין ששיני הבינה הכלואות הן הגורם לכאב, הייתי ממליץ לך לא לגעת בהן

02/12/2017 | 19:17 | מאת: תודה רבה

תודה רבה על התשובות

04/12/2017 | 22:53 | מאת: כ

רק רוצה לאמר שצדקת. מצב גדול שזה קשור לגידול. הייתי אתמול אצל רופא משפחה בגלל שהתחיל לי נימול בכף היד וברגל וראיתי נוירולוג. עשה בדיקה נוירולוגית קצרה שלא יצאה תקינה והקדימו לי את ה MRI להיום (אני אחרי). מקווה שיהיה בסדר... תודה רבה ולילה טוב

רפואה שלמה נקווה לטוב

מנהל פורום רפואת שיניים