שאלה................

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

07/11/2017 | 07:40 | מאת: רותם

שנתיים שיש לי כאבים בפה, הלכתי לרופא שיניים אז ועשיתי המון המון טיפולים... סתימות, טיפולי שורש, עקירה של שן רגילה וכתרים... סיימתי בערך לפני שנה את הטיפולים ועדיין כואב לי.. לא כמו פעם אבל עדיין כואב... לפני שנה הרופא שיניים אמר שזה שיני בינה כלואות שצריך כירורגי (שאני לא רוצה לעקור כי אני ממש מפחדת) ומאז אני באה אליו כל חודשיים בערך... והוא מתעקש שזה שיני הבינה... הוא לא עושה לי בדיקה של ממש אלא רק מסתכל על הפה.. אתמול הלכתי והוא אמר לי שעד שאני לא עוקרת אין לי מה לבוא עוד... אבל אני חושבת שיש לי משהו נוסף זה לא כאבים כמו שכולם מתארים בשיני בינה זה כאבים אחרים... אני מפחדת להגיע למצב שהייתי בו לפני שנתיים... הרי בשנה שלמה יכולים להיווצר עוד בעיות... לפני חצי שנה בערך הייתי אצל רופא נוסף והוא גם אמר שיני בינה... מה אני אמורה לעשות? אני לא אעשה את העקירות האלה והרופא לא רוצה לראות אותי עד שאני לא עוקרת. הפחד הגדול שלי שיש לי חור בשן רגילה שיגדל ויגדל ולא מגלים אותו (שנה שלא עשיתי בדיה של ממש אלא רק הסתכלות כי בטוחים שזה שן בינה)

למה את לא מחליפה רופא? לכי לרופא אחר שיעשה בדיקה כללית נוספת

מנהל פורום רפואת שיניים