תחושת רדומה לאחר עקירה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

27/04/2017 | 14:47 | מאת: דוד

לאחר עקירה כירורגית של שן טוחנת בלסת תחתונה כהכנה להשתלה יש לי באיזור העקירה תחושת כאילו האיזור רדום קצת. כמו לאחר זריקת הרדמה. או כמו כשאוכלים פרי בוסר. זה נמשך כבר כחודש וחצי. לציין שהושתל לי פיסת עצם במקום העקירה. כעת אני ממתין להמשך תהליך ההשתלה. בצילום הרופא אומר שהכל תקין. האם יתכן שיש פגיעה בעצב. .תודה.

התחושה אותה אתה מתאר מעידה על פגיעה בעצב היה צריך לטפל בזה לפני חודש וחצי אם המצב לא ישתפר תוך כ 4 חודשים אז כנראה שהנזק הוא תמידי

29/04/2017 | 10:12 | מאת: דוד

תודה על תשובתך, אם הפגיעה בעצב, מה ניתן לעשות, ועל ידי מי, איזה רופא, האם יש סיכוי שזה יסתדר מעצמו,

עכשיו זה קצת מאוחר רצוי להתיעץ עם נוירולוג

מנהל פורום רפואת שיניים