צביעת שיער בחינה לבת שלי

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

28/05/2014 | 09:41 | מאת: הדס

הבת שלי בת 17 והיא רוצה לצבוע לגינגי. היא צבעה שיער לחום בהיר לפני כשנתיים ושנה שעברה היא צבעה לחום כמו שהיה בהתחלה ועשתה פס בלונדיני. היא עשתה בחופש הגדול שנה שעברה סלסול שיער והוא כמעט עבר. אני לא רוצה שהיא תהרוס עוד יותר את השיער והצעתי לה לצבוע עם חינה. אומרים שחינה מזיקה לשיער ומייבשת אותו וגם גורמת לנשירה, זה נכון? היא צבעה לפני קצת יותר משנה וחצי מהשיער שלה עוד נראה צבוע והסלסול עוד לא עבר עד הסוף אז רציתי לשאול אם היא כבר יכולה לצבוע בחינה. ואני יודעת שצריך להוסיף תה כשצובעים, הוא יכול להיות תה קמומיל ללא קפאין? ובקיצור, מה הנזק הכי גדול שיכול להיגרם מהצביעה עם החינה? האם זה נזק בריאותי או רק צבע לא רצוי בשיער?

לגבי חינה - יש אנשים שיש להם אלרגיה קשה לחינה. ואז, צביעה עלולה להיות מסוכנת. אז, אם עושים חינה לשים לב לכל שינוי לוודא שאין תגובה אלרגית. מלבד זה, כל התיאור שלך מתיחס לשיער ולא קשור לנושאי פורום זה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות