חשיפה לביוב פתוח במשך שנים

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

17/10/2018 | 00:09 | מאת: סיגלית

בשל ליקוי בתשתית הביוב בדירת הקרקע בה גרים הוריי (עברו את גיל 80), קיים "מרבץ" של שופכין מתחת לרצפת הדירה ובסביבתה ומדי מספר שבועות גם עולה הביוב על גדותיו באסלות ובחדר האמבטיה. החשיפה הזו קיימת כבר יותר מ 10 שנים, עד כמה היא משפיעה\מסוכנת לאורך זמן כזה ובראייה של שנים קדימה?

בעיה בריאותית? לא. בחשיפה לביוב הרעלה מהחומרים שעולים שכנראה לא היתה כל השנים. חשיפה לגורמים ביולוגיים כנראה גם לא כי לא חליתם (צהבת, שלשולים, זיהומים שונים...). אז, כנראה אין בעיה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות