סינון מים עם פילטרים של בריטה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

21/06/2018 | 10:42 | מאת: יהודית

שלום, אשמח לדעת לגבי שתיית מים מפולטרי בריטה, כאשר רכיבי הפחם עוברים למי השתייה. האם זה בעייתי להריון? בנוסף, קראתי בפורום אחר שסינון מים עם פילטרי בריטה לתינוקות זה לא טוב... גם אחרי הרתחה. האם יש משהו יותר מבוסס על הנושא?

מיתוסים אורבניים והטעיה של אנשים. פילטרים לא פולטים את הפחם. וגם אם עוברת כמות קטנה, אפסית, אז מה? לא מסוכן לא לך ולא לשום תינוק. יש תוספי תזונה שהם כדורי פחם שניתן לקחת אותם למצבים של בעיות במערכת העיכול. ולגבי הרתחה. חבל שאנשים לא מבינים מה הפילטר עושה לפני שנותנים הנחיות להורים. הפילטר בעיקר מסנן מהמים מלחים. בנוסף לסידן, גם מלחים נוספים שחשובים לנו ולתינוקות. לכן אין שום קשר להרתחה. הרתחה מתיחסת לחיטוי המים, במקרה שיש בהם זיהום ביולוגי בלבד. ולכן, הרתחה ברור שלא תחזיר למים את המלחים בלי קשר אם תרתיחי או לא. ונא להקפיד לא לעשות פרסומות למוצרים. אפשר לכתוב פילטר מים ולא צריך לציין שם החברה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות