מניה דפרסיה סוג 2....

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

12/09/2019 | 10:11 | מאת: מיכל

שלום, אני מאובחנת עם מני דפרסיה סוג 2 והפרעת אישיות נרקסיסטית. מטופלת ב1050 מ''ג ליתיום 300 למיקטל 25 סרקוול השתחררתי מאשפוז לפני כמעט חודשיים ומאז חשה יציבות נפשית, להתקדמות מבחינה תפקודית . היציבות היא ניטרלית. לא דיכאון ולא היי... מאתמול נכנסתי למצב של חוסר שקט פנימי חוסר רוגע... זה מציף אותי כי כך התחיל לי המניה. חוסר שקט ואז סטרס ואז זה התגלגל... בערך 3 שבועות עד לאשפוז. שאלתי; א. התור הבא שלי לרופא הוא עוד 3 שבועות וחצי. לנשום עמוק ולנסות לחשוב שזה כלום ויעבור? ב. איפה עובר הקו בין אי שקט תקין ללא תקין? ב. האם יש דרך לזהות לפני שהמצב מחמיר ממש ויאלץ אישפוז? באיזה מצב לפנות לפסיכיאטר ולא לדחות אתזה? תודה רבה

מיכל שלום לדעתי חשוב להיפגש עם פסיכיאטר בהקדם, בודאי יש מה לעשות כדי לא להגיע לאישפוז

14/09/2019 | 13:47 | מאת: יעל

הי, אני רואה שזה קצת בא והולך. רףשחישי היה רהץביעי החמיר חמישי אותו דבר שישי מעט והיום אפילו קצת פחות. זה קצת מורכב לי להגיע לפסיכיאטר (רחוק וצריך לתאם וגם ככה אני מחסירה מהעבודה הרבה) כמה זה חשוב ברמת לנסוע ביום ראשון או שגם סוף שבוע זה יהיה בסדר? (הלוריוון לא עזר. קניתי קלונקס 2 מ''ג ואבדוק אותו כשאצטרך)

מנהל פורום שווה לכל נפש