דיכאון פתאומי וחוסר אהבה מהמשפחה

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

19/01/2019 | 23:35 | מאת: לימור

שבוע מבורך. אני בחורה עובדת מתפקדת הכל רגיל רק אני בגיל המעבר וחשה מידי פעם עייפות מאוד גדולה דיכאון פתאומי והרגשה של חוסר אהבה מהמשפחה מההורים האחים וכו הייתי אצל הרופאת נשים לא יצא מזה כלום. אני לא בטיפול פסיכיאטרי או פסיכולוגי או סוציאלי אבל אני כותבת כי אשמח לעצה מה לעשות עם כל התופעות האלה שאני מרגישה. יכול להיות שחוסר אהבה מהמשפחה זה הרגשה שלי וגם במיוחד בערב אני מקבלת דיכאון פתאומית יש לי מחשבות לא נעימות בכלל הדיכאון הפתאומי יכול להימשך לשעתיים ופתאום אחרי שעתיים אני חוזרת לשמחה לשגרה והכל בסדר אבל שאני בדיכאון פתאומי ומחשבות שליליות אני שקועה בתוך המחשבה במיטה ומרגישה גם עייפות גדולה. גם הרופאת משפחה אמרה שזה חלק מגיל המעבר והיא נתנה לי לוריוון בלילה שבוע מבורך

לימור שלום להערכתי יש אפשרות לקחת טיפול הורמונלי את אלה סימפטומטית של גיל המעבר ולא היו לפני כן. מאחר ואת מתפקדת טוב והמחשבות הדיכאוניות לא נמשכו זמן ארוך, את יכולה לנסות להגיד לעצמך שלא צריך להאמין לכל מחשבה, את יכולה להגיד לעצמך שאלה רק מחשבות שעוברות לך בראש, כדאי גם למצוא משהו שאת אוהבת לעשות, חשוב גם לעשות ספורט אפילו משהו כמו הליכה עשוי להיות מועיל. את יכולה להיעזר בספר, בוחרים להרגיש טוב. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש