מתח נפשי ודכדוך שנובע מהפסקת תרופה לנפש

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

01/07/2018 | 05:44 | מאת: לימור

שלום רב. בימים האחרונים אני סובלת ממתח נפשי שבעקבות זה יש לי נדודי שינה בלילה דפיקות לב והזעות אני כנראה בגיל המעבר הפסקתי תרופה לנפש חדשה שנתנו לי אני הרבה ישנה ביום סובלת מדכדוך אני בטיפול אצל רופאת משפחה היא שלחה אותי לרופאת נשים לא לפסיכיאטר או פסיכולוג מה ניתן לעשות כדי להיות קצת יותר אנרגטית ושמחה ופחות לישון ביום? תודה רבה מראש

01/07/2018 | 05:45 | מאת: לימור

איך אני יכולה להקל על עצמי נפשית? תודה.

לימור שלום חשוב לכסות את החלק התרופתי הורמונלי ואחר בנוסף תנסי להיות עסוקה, לתכנן סדר יום, לעשות ספורט להיפגש עם אנשים. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש