בדידות ודיכאון וריקנות במיוחד בבוקר

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

12/12/2017 | 05:30 | מאת: גלי

אני גרה עם ההורים לוקחת תרופות נגד דיכאון וחרדות הרבה שנים הייתי בטיפולים ועברתי דברים לא קלים בטיפולים האלה אין לי סל שיקום גם משפחתי מתנגדת כרגע שאלך לטיפול יש לנו בעיה כספית בבית גם אני וגם ההורים שלי מקבלים ביטוח לאומי אין לי את האפשרות הזאת להירשם עכשיו לקורס או חוג אני פעם בחודש הולכת לחוג שאפשר לשלם חד פעמי חסרה לי חברה ואני קמה בבוקר עם תחושה של ריקנות ודיכאון מחשבה של בדידות לא יודעת מה לעשות עם עצמי אשמח כעזרה ראשונית לפחות עד שאמצע בעתיד משהו או עם ארצה ללכת בעתיד לטיפול עד שאעבור שוב את התהליך איך למלא את עצמי בבוקר כדי שלא אקום עם דיכאון ומחשבה על בדידות לפחות עזרה ראשונית. תודה

גלי שלום חשוב מאד להיות עסוקה, תתכנני מראש מה את עושה כאשר את קמה בבוקר, אפילו משהו כמו הליכה בחוץ.אפשר גם לעשות דברים בבית, לסדר לבשל להכין עוגה, את יכולה ללכת למועדון חברתי של אנוש, או לחוג במתנס. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש