קמה כול בוקר אם תחושה של בדידות ודיכדוך

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

03/11/2017 | 08:32 | מאת: ורד

שלום, שמי ורד אני מעל גיל 40 לא נשואה אין לי ילדים אין לי בן זוג לא עובדת ואני קמה כול בוקר אם תחושה של בדידות המחשבה שאני אומרת לעצמי בשביל מה אני קמה בבוקר מדכאת אותי אני לוקחת כדור קלונקס וכדור רסיטל נגד דיכאון אך אני לא במסגרת טיפולית כרגע אשמח אם תוכלי לייעץ לי איך לקום בבוקר ולהעביר את כול ההרגשה הרעה שאני נמצאת בתוכה כי במשך היום ההרגשה שלי היא יותר טובה זה קורה לי רק מתי שאני קמה בבוקר בהמשך היום אני מתחילה להרגיש יותר טוב אבל התחושה שאני קמה בבוקר אם תחושה של בדידות כאילו אין לי אף אחד כולם נשואים ורק אני לא מדכאת אותי. אשמח מאד לעזרתך כאן בפורום תודה רבה

ורד שלום אני מבינה שזה מתסכל לקום עם הרגשה כזאת בבוקר, ממולץ מאד לעשות סדר יום מראש כך שבבוקר שאת קמה תגידי לעצמך עכשיו אני עושה את מה שתכננו. לדוגמא יוצאת להליכה, או כל דבר אחר שאת מתכננת מראש. חשוב לשלב ספורט בסדר היום ולהיות עסוקה. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש