דיכאון ומחשבות שליליות שלא מפסיקות

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

06/05/2017 | 10:08 | מאת: נטע

שלום, בשנה האחרונה אני מאוד בדיכאון יש לי כל הזמן מחשבות שליליות אני כל הזמן חושבת על מה אין במקום על מה שיש אני לא יודעת מאיפה זה בא? ריקנות כזאת מה אני יכולה לעשות? אני בן אדם נורמטיבי אוהבת את המשפחה חיה חיים בריאים מה לעשות כדי להפסיק עם הדיכאון והמחשבות השליליות?

נטע שלום השאלה היא האם יש טריגר או סיבה ברורה לדיכאון, אם כן אז אולי חשוב להתייחס לסיבה, אם לא אז חשוב מאד לתפקד להתנהל על פי לוז שכולל את הדברים שצריך לעשות וגם דברים שאת אוהבת לספורט. בנוסף חשוב לעבוד על דפוסי חשיבה שתורמים לדיכאון אפשר לעשות זאת באמצעות הספר , בוחרים להרגיש טוב, נכתב על ידי דויד ברנס, אם הדברים האלה לא יעזרו אז יש 2 אופציות, טיפול תרופתי או טיפול התנהגותי קוגניטיבי או השילוב שלהם. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש