בבעיות פרסונליות

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

20/01/2017 | 11:51 | מאת: רובין

איך מפסיקים עם כעס על אנשים וולגריים + פוליטיקאים וכנ"ל סטרס של קשה לחכות לאוטובוסים / להישאר באותו מקום להרבה זמן + אובססיות של להסתכל סקס במחשב / לגרד בראש וגם קשה להיות יציב במחשבות של פעם רוצה להתחתן ופעם לא ? איפה יש ספרים + טיפים לזה

20/01/2017 | 12:06 | מאת: //

וגם אימפולסיביות עם כאלה שכועסים + מטרידים ברחוב בדברים שלא צריכים להתערב והמצב רוח שמתחלף עם סיטואציות שמחות ועצובות ( הוא לא יציב כל הזמן )

רובין שלום הדבר הראשון שכדאי לעשות זה ללמוד לעשות הרפייה או מדיטציה ולתרגל את זה, אפשר להיעזר בספר "חרדה ופאניקה, דרכי התמודדות" נכתב על ידי פרופ' יואל גולדברג. לנושא של האובססיות יש כמה ספרים טובים: "די לאובססיה" נכתב על ידי פרופ' עדנה פואה, " להתגבר על מחשבות טורדניות" נכתב על ידי כריסטין פורדון ודויד קלארק. בהצלחה עירית

20/01/2017 | 14:48 | מאת: //

הם יעזרו גם לכל ההפרעות מהפוסט ה 1 ? אני מחפש משהו מעשי

מנהל פורום שווה לכל נפש