שאלה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

11/06/2013 | 15:59 | מאת: טליה

צהריים טובים, אני בת 36 שבוע 13 להריון -תאומים, לאחר הזרעה..במהלך ה-13 שבועות עברתי מסכת יסורים של גירוי יתר שחלתי קשה מאד, הקאות מרובות עד התייבשות קיצונית, דימומים וגינאליים..ובשבוע 9 התגלה לי בוץ מרתי ואבנים בכיס מרה, יש לי כאבים בבטן ימנית עליונה שבמנוחה הם נסבלים..היתי אצל רופא כבד בגלל שאחרי הגירוי יתר שחלתי היו לי תפקודי כבד גבוהים כרגע הם תקינים בכל זאת הרופא כבד התחיל URSOLIT 300 MG *3/D, התחלתי אמש..ועלי לשוב לרופא כירורג להתייעצות. רציתי לדעת מה מומלץ בהתחשב בכל הנתונים ניתוח או להמתין אולי האורסוליט ישפר את המצב ויאפשר לי להחזיק מעמד עד הלידה.... אני חוששת לאבד את העוברים, או שזה יתקדם לדלקת כיס מרה, לבלב..אודה לכם על עזרתכם.

12/06/2013 | 06:21 | מאת: צביה רן

שלום טליה, השאלות שאת שואלת מאד מקצועיות ואפילו לא מתאימות לפורום אינטרנטי. אלו שאלות שאת צריכה לקבל מגורמים מקצועיים בהתאם לתוצאות הבדיקות שלך. מאחלת לך שתעברי את ההיריון בשלום ותצאי עם התינוקות המבורכים הביתה. כל טוב ובהצלחה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה