שחיקה והרגשה בשן

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

19/08/2016 | 13:24 | מאת: טופז

יש לי שן למטה מציקה וכואבת והרגשה שומה חשבנו שזה אבנית ועברתי ניקוי וזה עדיין מרגיש אותו דבר. שאלתי היא יכול להיות בגלל השחיקה בשיניים שאני עושה יכול להיות שמזה עשיתי משהוא לשן ומשם הרגשה כזאת ואם כן לפני הסד אפשר לעשות תיקון קטן לשן שאז ארגיש טוב יותר וזה ייפתר ההרגשה. אדגיש שוב שזה לא כואב רק מרגישה אי נוחות לעומת השיניים הרגילים.

טופז שלום, בוודאי ששחיקה יכולה לגרום לנזק לשן אך לא בהכרח זו הסיבה לתחושה, אין דרך לענות תשובה רצינית ללא בדיקה,הדרך הפשוטה ביותר- גשי להבדק עי הרופא שלך

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה