עששת

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

26/05/2016 | 17:59 | מאת: אופק

רתציתי לשאול תוך כמהזמן מתפתחת עששת נראה שמתפתחת עששת שהיתה לפני הרבה מאוד חודשים ואיך מבדילים אבל מה הסימנים בדרך כלל המעיד על טיפול שורש?

אופק שלום, עששת מתפתחת בדרך כלל בצורה איטית אך יתכנו גורמים מסייעים (תזונה , כמות רוק, הגיינה) שיגרמו להתקדמות מהירה יותר,סימנים לטיפול שרש יכולים להיות -כאב, שינוי צבע השן, נפיחות בחניכיים בקצה שורש השן, הפפרשת מוגלה ועוד, ישנן מספר מצבים המצריכים טיפול שרש והסמפטומים שונים בין מצב למצב

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה