ריח רע מהפה

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

06/09/2005 | 14:12 | מאת: אור

שלום רב, יש לי בעיה של ריח רע מהפה-אני מעשן ושותה הרבה קפה עם חלב. כיצד אני יכול למנוע/לטפל בבעיה? תודה מראש אור

אור שלום, ראשית יש להפריד בין ריח רע הנובע מעצם העישון (הפתרון הוא שטיפת הפה או לעיסת גומי לעיסה )לבין ריח רע הנובע ממקורות אחרים, לאחר בדיקת הפה יקבע רופא השיניים האם ישנם מוקדים המאפשרים הצטברות חידקים לדוגמא-חורים בשיניים,מרווחים בין שיניים ,כתרים לקויים,סתימות לקויות,אבנית,כיסי חניכיים ועוד חידקים מצטברים גם על הלשון במיוחד בחלק הפנימי ,ככל שיהיו פחות מוקדי חידקים בפה יופרשו פחות תוצרי חידקים הגורמים לריח הרע. במידה ובפה הכל נקי ותקין יתכן והריח נובע מהשקדים או ממערכת העיכול

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה