פחד מטיפול שיניים - הרדמה כללית

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

29/08/2005 | 06:45 | מאת: c.i.a.

שלום אני סובל מתסמונת פוסט טראומטית חריפה וכרונית. אני צריך לעבור סדרה ארוכה של טיפולי שיניים ובהם עקירה כירורגית. אין לי כוחות נפשיים לעבור את הטיפולים. האם אפשר לטפל בהרדמה כללית ? תודה

שלום רב, ניתן לטפל גם במתרפאים פוסט טראומטיים בשיטות שונות החל מטיפולים הדרגתיים באוירה רגועה במרפאה בטכניקות הרגעה שונות,טיפול בעזרת גז צחוק וכן ניתן לטפל עי טשטוש בעזרת חומר המוחדר לוריד עי רופא מרדים במהלך טיפול השיניים החומר מטשטש מקטין חרדות אך המתרפא נמצא בהכרה ולטעמי זה פתרון מתאים יותר מהרדמה כללית ,ניתן לרכז מספר טיפולים יחד ליום מרוכז בשלוב הרופא המתאים ועי כך להתגבר על החרדה

29/08/2005 | 15:09 | מאת: שירלי

אני יכולה להגיד לך שאני עשיתי טיפול שיניים לפני כשבוע וחצי וגם נורא פחדתי ולכן עשיתי את זה עם סדציה (טישטוש) בהשגחת רופא מרדים (זה חומר שמחדירים באינפוזיה לווריד) וזה פשוט מדהים.....היתעוררתי לאחר כשעה ולא זכרתי כלום....כאילו בכלל לא הייתי שם... ומה גם שאין שום תופעות לוואי אולי קצת סחרחורת שעוברת אחרי ממש זמן קצר וזהו... אז שיהיה בהצלחה !!!!

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה