חור בשן

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

20/08/2005 | 11:21 | מאת: הגר

יש לי שן שרק חצי ממנה בקעה ועכשיו גם יש בה חור. רופאת השיניים אמרה שאין לה גישה לשן ואני חייבת לעבור קודם טיפול אצל כירורג כדי שיחשוף את השן ורק אח"כ נטפל בחור. רופא הכירורג אמר שזו שן גמורה וצריך בכלל לעקור אותה. מה אני עושה עכשיו? למי אאמין, לרופאה שאומרת שזה רק חור או שמא לרופא הכירורג שאומר שצריך לעקור אותה??

הגר שלום, קשה לי להתייחס לשן הספציפית ללא בדיקה וצילום אך בכל מקרה של דילמה תמיד ניתן לקבל חוות דעת נוספת ורק אז להחליט

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה