עקירת שיניים

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

10/08/2005 | 11:32 | מאת: שירלי

בת 18: בשבוע הבא בע"ה אני עוברת עקירת שן טוחנת ועקירת שן בינה כלואה (אימאל'ה..) בהרדמה מקומית עם סדציה. רציתי לדעת האם ישנן תופעות לוואי לאחר סדציה, האם באמת יהיו לי קשיים באכילה לאחר הטיפול וכמה זמן (פחות או יותר) לוקח לחניכיים להחלים לאחר טיפול כזה מפחיד ?!

שירלי שלום, קשה לצפות מראש לכמה זמן יהיו כאבים או תחושת אי נוחות לאחר העקירה ,הכל תלוי ב"טראומה "לאיזור העקירה,בדכ תופעות הלואי שאת חלקן ציינת-קשיים בפתיחת פה,בדיבור,כאב,נפיחות, חולפים לאחר כשבוע אם אין סבוכים מיוחדים, לסדציה אין השפעה על תופעות הלואי אלא מעט סחרחרת וטשטוש קל לאחר הטיפול

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה