שחיקת שיניים

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

28/10/2020 | 14:37 | מאת: דנית

האם יש איזשהו פתרון יעיל וטוב, משהו יצירתי עם חשיבה מחוץ לקופסא - חוץ מאשר הסד הידוע ?

דנית שלום, הסד הינו מכשיר טכני שנועד בעיקר לשמור על מרווח של 2-3 ממ בין הלסתות , מרווח זה נמצא במחקרים כמתאים למצב מנוחה של שרירי הלעיסה ומפרקי הלסת כל דרך שיכולה לשמור על המרווח יכולה להחליף את הסד , לאנשים השוחקים שיניים הסד הוא גם החוליה החלשה שתישחק במקום הנזק הנגרם לשיניים , רוב הנזקקים לסד נמצאים בסוג כזה או אחר של סטרס, כל אמצעי שעוזר להקטנת הסטרס יפחית או ייתר את הצורך בסד

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה