"חור"/סדק/לא ברור בדופן שן טוחנת

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

23/10/2020 | 12:05 | מאת: עידן

שלום גיליתי חור בדופן שן טוחנת ולא הרגשתי משהו נשבר או נופל. איך אני יכול לדעת האם זה בסיכון להגיע לשורש ולגרור שבר שידרוש עקירה או לא? כרגע אין לי כאבים מלבד אי נוחות כאשר הלשון כל הזמן נוגעת שם ומרגישה חלק חסר. אך אין רגישות או כאב באכילה או שתייה או לעיסה. אין לי אפשרות להגיע לרופא שיניים עד שיהיה חיסון לנגיף הקורונה. צירפתי תמונה באיכות ביתית. אודה להתייחסותל

עידן שלום, לצערי לא צורפה תמונה ובכל מקרה לא ניתן להעריך עומק עששת על סמך תמונה ובמקרים רבים גם לא על סמך צילום רנטגן , רק באיזורים מסויימים בשיניים ( באיזורים בין השיניים) ניתן להעריך עומק עששת בצילום, במיקומים אחרים ההערכה רק על סמך בדיקה קלינית, מרפאות השיניים נחשבות למקום בטוח עם אפס הדבקה בקורונה ומסיבה זו גם נותרו פתוחות בסגר השני

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה