בעיית היגיינה אצל שיננית

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

19/10/2020 | 12:53 | מאת: דוד

שלום. הייתי בטיפול אצל שיננית, ולקראת החלק האחרון של הטיפול - כלומר, אחרי החלק של הוצאת האבנית המלווה גם בירידת דם מהחניכיים, היא קיבלה טלפון, ענתה, נגעה בטלפון עם הכפפות וחזרה לטפל בי לעוד זמן קצר (נגעה עם היד שהייתה עם הטלפון בשיניים שלי). אני מטומטם שלא הערתי לה, אבל כעת רציתי לשאול אותך ד"ר האם יש איזשהו סיכון להעברת מחלות/זיהום בסיטואציה כזאת? תודה רבה. דוד

אין לי כל דרך לענות לך מכיון שיתכנו מספר רב של תסריטים אפשריים החל מטלפון שנוקה וחוטא בדיוק לפני הטיפול ועד למצב קיצון בו כל המכשירים לא נקיים

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה