הורדת מבנה ושתל מוברג

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

19/07/2020 | 17:21 | מאת: שירה

הולכים להוציא לי כתר ומבנה על שתל ולאחר שבועיים את השתל בגלל ששוב חשה כאב כנראה האנטביוטיקה שעזרה קצת מפסיקה האם אחרי הוצאת הכתר ארגיש הקלה והאם את הפעולה של הוצאת הכתר והמבנה עושים עם זריקת טשטוש ואמורה להרגיש אחכ משהוא אשאל מחר שהטיפול אבל בגלל ששוב התחיל לכאוב קצת לחוצה ואין פעם שוב אנטביוטיקה לגוף כי עבר מעט זמן ממתי שנתנו לי ולא רוצה להרעיל את הגוף או אפילו שיהיה עמידות.

אין צורך בהרדמה לצורך פרוק כתר ומבנה המחוברים לשתל, לגבי שאר השאלות אין לי דרך לענות ללא בדיקה וצילום

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה