כתר על שתל באיזור שיניים קדמיות

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

23/07/2019 | 18:21 | מאת: מירי

שלום.אני עשיתי שתל בשן קידמית שן 21 , עברתי כבר את שלב החשיפה ובקרוב יתקינו לי כתר על השתל. יש לציין ששאר השיניים הקידמיות בריאות .איזה כתר מומלץ להתקין ? יש כתרי חרסינה, זירקוניה... איזה כתר מומלץ שיהיה אסתטי ויפה? תודה על תשובתך

מירי שלום, החומר ממנו מורכב הכתר אינו המרכיב החשוב ביותר ביצירת כתר אסתטי, כשרון דיוק וידע בעבודת הטכנאי והרופא הינם המרכיבים החשובים ביותר, טכנאי מוכשר יצליח ליצור כתר אסתטי ובריא מכל חומר המשמש לבנית כתרים . נכון להיום הכתרים האסתטיים הינם מחומרים העשויים ללא שלד מתכתי ביניהם גם כתר על שלד מזירקוניה, צריך לקחת בחשבון שגם בזירקוניה ישנם סוגים שונים וברמות שונות וגם מסיבה זו יש משקל רב לבחירת הטכנאי המבצע את העבודה ולרופא השיניים שמולו

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה