ציפוי חרסינה עקב שחיקת שיניים

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

29/06/2019 | 14:56 | מאת: ג'ודי

תודה על התשובה שעדיף ציפוי חרסינה. מאחר ואצטרך לעשות ציפוי חרסינה על כל השיניים הקדמיות העליונות, 1.האם עושים את הציפוי כיחידה אחת על כל השיניים או על כל שן בניפרד ?. (כולם עם כתרים). מאחר ואני עושה השתלת 2 שיניים אחרונות עם כתרים מיוחדים ואיני רוצה שיוציאו אותם במידה ותעשה לי ציפוי שיניים כיחידה אחת. אודה לתשובתך.

ג׳ודי יקרה, אם הבנתי נכון ועל השיניים כבר ישנם כתרים הטיפול הינו החלפת הכתרים, ציפויי חרסינה מבצעים על גבי שיניים טבעיות שלא מעונינים להכתירן בכתרים

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה