שיקום הפה עם טיפול בתא לחץ

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

17/03/2019 | 02:14 | מאת: ראובן

בשנת 2006 CA בלשון - עברתי PARTIAL GLASECTOMY ולאחר מכן ברכיתרפיה. היום עם הרבה בעיות בפה בגלל חוסר ברוק שנים... לפני חצי שנה עברתי 3 עקירות כירורגיות עם טיפולים בתא לחץ לפני ואחרי בהמלצת בי"ח רמב"ם. רופא השיניים שלי שוקל להפנות אותי לשתלים. האם צריך אחרי כשנה לעבור שוב טיפולים בתא לחץ לפני ואחרי ההשתלות כפי שקרה בעקירות? בתודה מראש -ראובן

ראובן שלום, תשובה לשאלתך יוכל לתת אך ורק מי שמכיר על בוריו את מצבך הרפואי הכללי כולל תוצאות הבדיקות הנלוות

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה