ציפוי למינט שחיקת שיניים

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

03/03/2019 | 01:48 | מאת: אלכס

שלום וברכה ד"ר אמיד.אני עומד לפני ציפוי למינט להגדלת שיניים וסגירת רווחים ואחת מהשיניים המדוברות גם שחוקה מצדה הפנימי-כנראה נשחקה עם השנים מחומציות וכו'. רציתי לדעת האם הלמינט פותר גם את הבעיה הזו. עוד שאלה. האם בכתר מאותו חומר של הלמינט(אימקס נראה לי) מתקבלת תוצאה אסתטית פחות טובה מציפוי למינט או אותו דבר. תודה רבה!

אלכס שלום, ניתן בעזרת ציפויים לפתור גם בעית שחיקה, תוצאת ציפויים/ כתרים אינה תלויה בסוג החומר אלא בעיקר במיומנות וכשרון הטכנאי , טכנאי מוכשר יגיע לתוצאה איכותית מדוייקת ואסתטית עם כל אחד מהחומרים השונים

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה