לחץ ו/או כאב מכתר על שתל

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

04/01/2019 | 11:47 | מאת: שירה

האם כתר על שתל אמור בהתחלה ללחוץ לאחר התקנתו מרגישה גם לחץ גם קושי בניקוי כאב קל שמנקה ופוחדת שמנקה בגלל שלוחץ אשבור משהוא את הכתר או השתל, והרבה פעמים סתם מזיזה לשון ותנועה נגיעה בכתר והרגשתו לפי דעתי לא אמור אנסה עוד כמה ימים להתרגל אבל אם לא מה אפשר לעשות לפתור והאם צילום יכול לעזור בלפענח מה הבעיה כי לדעת הרופאה ממש לא צריך להוריד גובה הוא בסדר יכול להיות מצב של סוג או עובי כתר שלא מתאים מדובר על שן טוחנת.

לחץ אינו בהכרח קשור לגובה , ברב המקרים הלחץ הינו לחץ על החניכיים

04/01/2019 | 16:32 | מאת: שירה

ואם הלחץ באמת על החניכיים מה פה הפתרון זה אומר בעיה בכתר או מה הסיבה והאם אפשר לתקן או במקרה כזה ולחץ /כאב יימשך צריך לתקן במעבדה מחדש וזה שעושה תנועה ונוגעת במקום זו לא בעיית גובה?

כל מה שכתבת בהחלט יתכן כמו גם סיבות נוספות, אין לי כל דרך לענות למקרה הפרטי ללא בדיקה וצילום

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה