שאלה בקשר לצילומים בשיניים

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

03/01/2019 | 18:30 | מאת: שירי

שלחו אותי לצילומים של סטטוס מקביליות במכון בגלל בעיה מציקה באיזור וראו שהצילומים מזמן לא עדכניים ומעדיפים שבאותה הזדמנות נבדוק כם אם הכל בסדר ולא נוצרה עוד בעיה ושנדע כי זה כבר כמה שנים שלא עשיתי. אמורה לקבוע תור וללכת בודקת השאלה אני זוכרת שזה הרבה צילומים ששמים פה ויש לי רפלקס הקאה מוגבר ואפילו בטיפול עוברת הרבה פעמים עם הפסקות מדי פעם במקומות שקשה מה אפשר לעשות כדי להקל ואם יש איזה קשר לשעה שאעשה למצב שזה יותר קל או יותר קשה ובאחד השיניים אף יש כתר זמני זה יכול להקשות על הצילום? וגם באופן כללי למה יותר טוב צילומים כאלה מפנורמי ?

אין דרך למנוע רפלקס הקאה , הצילום הפנורמי נועד למטרות אחרות ואינו מראה בצורה ברורה כל 2-3 שיניים כמו הסטאטוס , סטאטוס מקביליות מצולם בזוית מקבילה לשיניים ומראה בצורה מדוייקת את גובה העצם האוחזת את השיניים

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה