לאחר ניתוח והתחלת השיקום

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

18/11/2018 | 18:31 | מאת: נועה

יש שאלה עשיתי ניתוח הארכת כותרת לאחר שהכתר נפל הלוך ושוב הייתי הרבה זמן בלי הכתר ואז לאחר הניתוח שמו לי את הכתר הזמני רק לאחר 3 חודשים ולא עשו צילום לאחר הניתוח לבדוק המצב במיוחד לאור העובדה שסובלת מאוד מצילומים ורפלקס הקאה מוגבר שלא יצטרכו פעמים גם לפני המדידות וגם שיגיע חלק הזירקוניה למדידה בפה בכל מקרה.. עכשיו התחלנו את המדידות לאחר הניתוח והרבה פעמים מרגישה אי נוחות/לחץ בחניכיים תחושה כאילו לועסת שם . האם יכול להיות מצב שבגלל שחיכינו הרבה חודשים ללא הכתר הזמני זה ישפיע על המדידות או יכול להיות השתנה משהו ויצטרכו לעשות עוד פעם ניתוח או שינוי ויגלו שיגיע החלק מהמעבדה למרות שעושים כתר זירקוניה עם ציפוי חרסינה

עניתי לך כבר פעמים רבות שאין לי דרך לתת תשובה ללא בדיקת המקום, בכל מקרה אין כל קשר לסוג הכתר המבוצע

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה