פגיעה בחרסינה של כתר משחיקה

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

17/11/2018 | 13:53 | מאת: שירה

רציתי לשאול יש לי פגיעה בחרסינה משחיקה. זהו כתר שהשארנו הרבה זמן עם דבק זמני בקרוב אמורים לעשות דבק קבוע ושן לידה כרגע עטשים כתר זירקוניה . שאלתי השחעקה לא יפה ורואים ממש כמו שקע בחרסינה האם אפשר לתקן את השחיקה בחרסינה ואם כן במרפאה או במעבדה ? והאם עדיךף לתקן או אולי להחליף לכתר סירקוניה במיוחד שליד זה מה שעושים ואם מחליפים את הכתר האם סיכוי שזה יהיה בעיה ובעקבות זה יצטרכו לעשות עוד טיפולים לפני בשביל להחליף כתר יש מצב כזה?

ניתן לתקן חרסינה בצורה חלקית ( התיקון יכול שלא לתפוס ) במרפאה או בצורה מושלמת במעבדה, צריך לקחת בחשבון שהתיקון מצריך הכנסת הכתר לתנור וכתוצאה מכך עלולים להווצר פיצוצים בחרסינה אם זו שהתה זמן רב בפה , כמובן שבמקרה כזה ניתן לצור כתר חדש

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה