טיפול אסטתי לשן קדמית שעברה טיפול שורש

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

11/07/2018 | 22:04 | מאת: רוית

יש לי שן קדמית שעברה טיפול שורש, ושנים שהיא שחורה, עם סתימה לבנה שלא מחזיקה. בתוך השן יש איזה בורג ישן או משהו במבנה ששמו פעם. המליצו לי על כתר. הבעיה שהחניכיים שלי מעל השיניים הקדמיות לא סימטריות, והכתר למעשה יבלוט למעלה. איזה פתרונות יש למצב זה? תודה

רוית שלום, ראשית ( והחשוב מכל התשובה) ברפואת השיניים המתקדמת במקרים רבים ניתן להמנע מכתר בשן קדמית שעברה טיפול שרש , ניתן לשחזר בעזרת ציפויי חרסינה היקפיים הנותנים גם חוזק וגם אסתטיקה, לבעית החניכיים שציינת ישנם מספר פתרונות והפתרון המתאים תלוי במקרה , אין לי דרך לענות לך לגבי המקרה הפרטי שלך ללא בדיקה וצילום

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה