צימצום רווחים בשל נסיגה

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

15/02/2018 | 12:10 | מאת: ורד

שלום רב יש לי 2 כתרים בשיניים הקדמיות. נוצר לי רווח בין הכתרים ויש לי פס שחור מעל הכתרים. האם החלפת כתרים לכתרי זירקוניה יפטרו את הבעיה. אציין שהכתרים כבר גדולים ואני לא רוצה להגדיל אותם כדי לצמצם את הרווח ביניהם. מה אפשר עוד לעשות על מנת לסגור את רווח בנוסף להחלפת הכתרים?

ורד שלום, יכולות להיות מספר סיבות ל"פס שחור מעל הכתרים" במקרים רבים החלפת הכתרים פותרת את הבעיה או לכל הפחות מצמצמת את הנראות של הפס הכהה. צריך לבדוק מה הסיבות לרווח שנוצר בין הכתרים האם כתוצאה מבעית חניכיים, יציאה של השיניים עם הכתרים קדימה וכו , בהתאם לבעיה ישנם מספר פתרונות , לעיתים גם בכתרים רחבים ניתן ליצור אשליה בטכניקת הבניה של הכתרים כך שיראו צרים יותר מכפי שהם במציאות.

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה