עשיית כתרים בזמן הריון

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

08/01/2018 | 14:34 | מאת: נופר

שלום, עברתי סדרת טיפולי שיניים ונשאר לי לעשות שני כתרים, השבוע גיליתי שאני בהריון, האם אני יכולה לעשות כתרים אלו? בזמן ההשחזה ניתנת לי זריקת הרדמה, מותר לי לקבל אותה? יש לציין שאיני סובלת מבחילות וכן עשיית הכתרים דחוף מחשש שהשיניים תישברנה. תודה מראש על המענה!

נופר שלום, תשובתי אינה מחליפה התייעצות (חובה!) עם הגניקולוג שלך לפני בצוע כל טיפול, עקרונית מבלי להכיר את המקרה הפרטי שלך ניתן לסיים את הכתרים בהריון , כמובן שצריך להתייעץ גם עם רופא השיניים שלך ,אין סכנה בקבלת זריקות הרדמה וישנו הרבה חומר ברשת (כולל שלי ) לגבי הטרימסטר המועדף לטיפול וממה כדאי להמנע , ככל שמתקדם ההריון ישנןו יותר חשש לדלקות חניכיים ודימומים העלולים להפריע ללקיחת המידות לכתרים

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה