בקשר לכתר ליד ניתוח

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

03/11/2017 | 04:00 | מאת: שירה

הולכת לעבור הארכת כותרת לאחר נסיונית רבים ושונים כדי להמנע מזה. עכשיו בשן ליד הארכת הכותרת יש כתר קבוע ונאמר לי שבגלל הניתויח סיכי רב שתתקשר / ייפגע הכתר בגלל שבניתוח פוגעים גם בשן ליד רציתי לשאול זה הגיוני וסיכויי גדול שיקרה ואם כן למה ניתוח כזה פוגע גם בשן שליד גם ובניצוח עצמו יש הורדה של מה בדיוק והאם בשן טוחנת שמורכבת יותר במספר השורשים זה מסובך יותר מדובר בטוחנת עליונה.

בהארכת כותרת כמו בכל ניתוח חניכיים יש סיכוי לפגיעה בחניכיים ובעצם האוחזת בשיניים הסמוכות , אין לי דרך להתייחס לשן הספציפית ללא בדיקה וצילום

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה