6 שתלים בפה ואחרי 3-4-5 חודשים עבודה מוברגת

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

21/10/2017 | 14:19 | מאת: מ

שלום אני בת 45 + מתקרבת לגיל 46 - בעבר הייתי במרפאה שהרסה לי את הפה שסייעת לקחה מידות לכתרים שהתבררו כלא אמיתיים, וטכנאי שיניים שנגע בפה ורופאה שהתעייפה בזמן עקירת שן והפסיקה באמצע והלכה לשחק משחקי מחשב . כיום אני אצל רופא אינושי ומקצועי מאד שתיקן את העבודות השגויות שהוצאתי עליהם הרבה כסף לרופא המקצועי והאינושי כבר אין מקום בתיק הרפואי לרשום. השבוע אני צריכה לעבור עוד טיפול יקר ומתקן נזקים של המרפאה הקודמת. שיכלול 6 שתלים בלסת העליונה כמובן בוצע צילום סיטי. ואחרי 3-4-5 חודשים שיקלטו השתלים הרופא יעשה לי עבודה מוברגת שבדרך כלל לא נעישת - הייתי רוצה לדעת עוד פרטים למה שהרופא הסביר לי. אי אפשר לעשות כתרים מחרסינה כי ההרס של הרופאה הקודמת הוא הרס מוחלט. יום טוב והרבה בריאות

מ שלום, אין לי כל דרך לענות לך לגבי המקרה הפרטי שלך מבלי לבדוק את הפה ולהתבונן בצילומים, אם ניתן לבצע שיקום קבוע לא אמורה להיות כל מניעה לבצע את השיקום מחרסינה

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה