שחיקת שיניים ונזקים

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

24/09/2017 | 23:02 | מאת: מיטל

רציתי לשאול האם מצב של חריקה שיניים ובמיוחד חריקה גדולה ליד כתר וכתר זמני ופתאום יש לי קצת כאב ואדמומיות בחניכיים ובדיוק אחרי שנובעת וחרקתי קצת יותר יכול להיות פתאום אדמוממיות בחניכיים קשורה לחריקה ומה אםשר להקל בחנתיים עד שנטפל ונעשה סד בקרוב קודם צריך לטפל בכמה כתרים שעושים ואז אבל האם האדמוממות בחניכיים יכול להיות קשר ומה אפשר למרוח או לשים להקלה בי תיים עד הסד ובכלל איך הולך תהליך עשיית הסד וזה קשה מאוד להתרגל והאם אמורים גם לבדוק שאתה מסתדר איתו? לבדוק איזה תקופה קצרה לביקורת שהכל בסדר והתרגלת או שצריך לעשות אילו שינויים?

ישנם מספר סוגי סדים, חלקם נעשים במרפאה וחלקם במעבדה , צורתם שונה ותהליך ההסתגלות אליהם שונה, בכתר זמני יכולות להיות מספר סיבות לאדמומיות לאו דווקא קשורותלחריקה או שחיקה, סביר יותר דסביב הכתר ידנה דלקת חניכייםוהפתרון הוא תחזוקה טובה במקום

25/09/2017 | 12:48 | מאת: מיטל

אבל זה לא סביר יותר מהשחיקה שזה קרה בדיוק ביום שעשיתי שחיקה חזקה?

סביר להניח שמה שאת רואה זה דלקת חניכיים סביב הכתר הזמני ובמקרה התחלת לשים לב במקביל לשחיקה

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה