אדמומיות ודלקת חניכיים

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

17/05/2017 | 08:01 | מאת: רעות

מה אפשר לעשות כדי להקל על אודם, דלקת חניכיים קלה ? וגם זה קורה סביב כתר זמני יש קשר או שזה מקריות שדווקא שם?

רעות שלום, בהחלט יתכן ששולי כתר זמני יוצרים מדרגה הגורמת לתופעות שציינת, במקרה כזה חייבים לשפר את גבולות הכתר הזמני , אין לי דרך לענות ספציפית למקרה שלך ללא בדיקה

18/05/2017 | 20:43 | מאת: רעות

אבל היה בסדר כבר חודש ופתאום . האם יכול להיות גם אבנית כי גם לפני חודשיים עברתי עקירת שן בינה שהיא ליד השן הנל ושמרתי יותר עד שצחצחתי רגיל באיזור . השאלה האם אולי יכול להיות גם אבנית שפתאום . ורק שיפור הכתר יעזור או שיש משהוא לעשות בינתיים וגם הרבה פעמים נדחס מזון שמוציאה אולי גם זה גורם לאבנית ולדלקת ואחרי הניקוי שיימצא זה יקל ?

הכל יתכן , לרב הסיבה הינה חוסר התאמת שולי הכתר

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה