עקירת שן ושיקום בשן שלידה

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

23/03/2017 | 22:41 | מאת: דנה

עקרו לי שן בינה רציתי לשאול תוך כמה זמן המקום ייסגר ואוכל להמשיך בשיקום בשן שליד שהפסקנו עקב כך.

אין חוקים בריפוי אחרי עקירת שן , בדרך כלל ניתן להמשיך בשירום לאחר כ6-8 שבועות המאפשרים הבדלת החניכיים ועצירת השינויים בחניכיים לאחר העקירה

25/03/2017 | 12:23 | מאת: דנה

האם 5 שבועות זה מוקדם יותר ובמיוחד רק לסדר או ניסיון לשים כתר קבוע או כתר זמני?

קשה לי לענות בדקויות של שבוע יותר או פחות מבלי לראות את המקום, ניתן יהיה לקחת מידות גם לכתר קבוע אם כבר קיים זמני

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה