עקירת שן וכאבים בשן שלידה

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

21/03/2017 | 18:47 | מאת: רעות

עקרו לי שן , וליד זה יש שן שכרגע עשו לי מבנה ובקרוב ימשיכו ופתאום יומיים אחרי העקירה סוג של רגישות/כאב האם זה יכול להיות כתוצאה מהעקירה גם לשן שליד איזה תחושה של כאב / רגישות , לא יכול להיות שמשהו נפגע , זה אמור לעבור שהכאבים מהעקירה יעברו , או סתם רגישות , כי גם ככה יש לי הרבה פעמים בשיניים רגישויות שהרבה פעמים עוברות , יכול להיות קשר ולא יכול להיות שבטעות עשו איזה נזק במיוחד שיש רק מבנה ולא כתר זמני?

רעת שלום, קרוב לוודאי שהכאב קשור לעקירה ויחלוף ככל שיתקדם ריפוי המקום

27/03/2017 | 13:01 | מאת: רעות

כמה זמן אמור המקום להסגר והכאבים לחלוף אני כבר גם כמה ימים עם אנטביוטיקה וזה לא עוזא הרבה.

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה