לאחר שתל והרמת סינוס

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

13/01/2017 | 21:19 | מאת: שירה

רציתי לשאול האם יש איזו בדיקות או צילומים שצריך לעשות לפני חשיפת השתל או מתי יודעים שההרמת סינוס והשתל נקלטו והכל בסדר , אני פוחדת בגלל אחרי הניתוח קיבלתי צינון ושהייתי בביקורת אצל הכירוג אמר שכנראה היה לי סוג של זיהום כתוצאה מהניתוח , השאלה מתי יודעים שהכל בסדר ואם צריך לעשות ואיך בודקים ואחרי כמה זמן כי נאמר לי לפני החשיפה בטוח אי אפשר אז לפי מה יידעו אם נעשה נזק או משהו להרמת סינוס ולשתל כתוצאה מהזיהום ואם כן מתי בערך?

שירה שלום, לפני חשיפה נהוג לראות בצילום פנורמי או בצילום המצולם במרפאה האם יש עצם סביב השתל, בזמן החשיפה ניתן לחוש האם השתל מקובע ברמה ראשונית לעצם , כתר זמני המאפשר תפקוד עם השתל מבטיח שאכן נקלט

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה