טיפול בגרורות אחרי ניתוח המעי הגס

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

22/08/2017 | 08:03 | מאת: שלומציון

לפני שנתיים נותחתי בכריתת מעיים בגלל סרטן. הרופאים המליצו על כימו למניעה על אף שבבדיקות לאחר הניתוח לא נמצאו ממצאים חריגים.וכך עשינו. לפני 3 שבועות התגלו גרורות בכבד, ריאה, ועל המעי הדק. מה לדעתכם הוא הטיפול הנכון ביותר בשבילי?

הטיפול המונע אשר קיבלת לאחר הניתוח מפחית את סיכויי ההישנות, אך לא מפחית לחלוטין. קיימים חולים רבים כמוך אשר קיבלו טיפול מונע ולמרות זאת המחלה חזרה. מעבר לטיפול אשר יציעו לך בבית החולים, אני ממליץ לך על שמירת דיאטה מיוחדת, בעיקר ללא חד סוכרים ודלת שומן, פעילות גופנית, פעילויות של גוף-נפש כמו מדיטציה, יוגה וכו', ונטילת תוספי מזון. תוכל למצוא מיידע רב על כך בספרי "תעצרו את הסרטן אני רוצה לרדת" בהוצאת מודן. ד"ר יוסף ברנר

23/08/2017 | 09:35 | מאת: דינה שלומציון

אני רק רוצה להביע את תודתי העמוקה. וגם לשאול איפה משיגים את הספר? תודה תודה תודה

סטימצקי או צומת ספרים ד"ר יוסף ברנר

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן